tisdag 31 mars

Shululu

Ja vad har hänt idag då? faktiskt inte så mycket. dryg dag med massa jobbiga lektioner å så, man ville ju bara sova (A) Men det är tur att det finns mäniskor som förgyllar dagen ;) eller hur man brukar säga det.

Men iallafall så åkte jag till affären när vi slutade, behöver ju massa godis å sånt till imorgon (A) Dumle, redbull, cola, peanut choklad, klubbor och tuggumi :P Laddat till max inför nationella!
Nu ska jag iallafall sova lite, eller nåt:)

Puss!<3


Måndag

Hej hej bloggen!
Idag så har jag bara haft en trökis dag i skolan, först samhäll, sen programering, usch, fy och blä på båda. Sen hade vi multimedia, så fortsatte vi med att spela in filmen. Riktigt kallt var de också så man väntade bara på att få komma in.

och sen måsta jag också nämna vad som hände när jag och charlie var påväg ut från skolan, jo min klack fastnar i dörrmattan och hela skon flyger av min fot (A) haha ja det brukar hända ganska ofta. Skämmit varje gång det händer(A)

Ja efter multtimedian var det iallafall dags att sluta och pallra sig hemmåt. Tog bussen till affären, stannade där en liten stund och sen skulle vi hem, och gissa vem som körde ;) jo, självmordsföraren Ivan , hahahah, nämen han kunde faktiskt köra bra. snart blir det körkort big boy ;)

Nu ligger jag i soffan med ett 100 meters täcke runt mig, fan va jag fryser :O  Men nu blir det lite chill och teve ;)
(Noor har lånat min mobilsladd, så de blir inga bilder idag, ni får se de imorgon istället)

Love and Peace FOWKS!

Söndag 29 mars

HejHopp!
Idag så vaknade man tidigt då, fixade mig snabbt och drog med pappa till affären. Jobbade tills klockan 6, och efter det blev det en liten biltur. Sen åkte vi hem och plockade upp da family och åkte vidare mot resturang Tropic. Jag kan lova att de har godaste maten där! Men själv var jag sugen påpommes frites, så det blev kyckling med pommes. Ett riktigt plus är ju att det jobbar snygga killar där ;) (A)   Och som vanligt börjar mamma spana xD haha, och det är därför jag alltid brukar sitta bredvid henne när vi går ut å så.

Sen så blev det att åka runt med bilen lite mer innan det var dags att komma hem igen.

Nu så har jag duschat och fixat lite saker..Så det blir nog läggdags ganska snart, vill ju inte vakna som ett mongo på morgonen ;P

Har även sovmorgon imorgon så vi får se om jag hinner skriva ett innläg innan jag drar till skolan.

Och här kommer det en bild på min mat, haha synd att man kommer på att ta kort när halva maten är borta (A)  och sorry för en otydlig bild...


I affären..

Halloj

Hej folket, ja nu sitter jag och spelar cs ;O riktigt kul. Mumsar även på en jättegod kyckling macka! Yess, kyckling är min favorit maträtt. Klockan börjar närma sig 12 och det börjar väll bli läggdags snart. eller 12, borde väll säga 1 istället.

Natten mellan Lördag och söndag ska ju klockan ställas om till sommartid, kom ihåg det fowks;) Nu när det är sommartid, fattas det bara sommarväder!

En annan sak som jag tänkte på är det här med nya sommarskor. Visst har ni redan börjat köpa sånna? Men grejjen är ju att man får så himla mycket skavsår att fötterna bara skriker efter hjälp. De vita skorna jag köpt är verkligen inget vidare, man får skavsår framme och bakom. Någon som har tips på hur man kan undvika skavsåren och de hemska bubblorna som svider?

JA nu återstår det bara att säga godnatt och sovgott <3


Lördag 28 mars

Godmorgon bloggen!
Sovit skönt? Ja det har jag iallafall, alltför skönt :) Ligger fortfarande i sängen och latar mig. Ingen är hemma förutom jag och lillebror, de andra har väll saker att göra och ivan är i Stockholm då. Idag blir de  väll att ta det lungt hela dagen, kanske hittar på nått senare på kvällen.

Ja, annars så ligger jag bara här, och som tur är så har man sånna där mealbars, perfekt för lata dagar ;) Hade köpt två paket, choklad/banan och en med äppel smak. Fixade även en bild nyss till sammo som fyller år, grattis till han!

Nu ska jag kolla om brorsan är hungrig och laga lite mat till han ;) sen blir det å fixa bloggen lite.

Pusshej kjam!

Fredaag

Hej bloggen!
Nu sitter jag på en programerings lektion, usch och fy på den! hihi.
Skönt med sovmorgon iallafall, och idag är pappa ledig så man blev skjutsad till skolan. Efter den här lektionen slutar jag, weeeei ;D

Bredvid mig sitter Ella och ritar bullfittor, yess nu missar ni något ;)


pussipuss


Torsdag

Hej bloggen!

Idag blev det en tidig morgon, bara å vakna och dra till skolan. Imorgon har vi iallafall sovmorgon!
Första lekitonen hade vi multimedia, vi fortsatte filma å så. Vi får hoppas att den blir bra, vilket den säkert blir. efter de så var det dags för SVENSKA! alltså dags för nationella :S Som vanligt så blir jag nervös och får panik!!! Haha fråga inte värför:P

Men vet ni vad, jag är skit stolt! För att det gick jätte bra, mycket bättre än jag hade förväntat mig. Talet blev sådär lagom långt å så som den skulle va. Efter det hade vi bara tråkiga lektioner som Lokaladatanät och elektronik. På elektronik lektionen blev de CS med killarna ;) Kan inte direkt säga att jag ägde de, menmen det tar ju lite tid att lära sig ;)

Efter skolan blev det en liten runda på stan med Ivan och Noor:) Kollade på kläder, men det blir nog att vänta lite tills mitt kreditkort fylls;)

Nu ska jag lägga mig i soffan och mumsa på vanilj youghurt och lyssna på persiska låtar:P de är skit bra, man blir på bra humör av de oxå.


Pusshej !



onsdag 25 mars

Hallu^^
Nu sitter jag på lokaladatanät lektion, super roligt, finns inget roligare haha *noooooot*. Ne ska inte klaga så mycket eftersom jag inte jobbar så mycket heller. På lunchen träffade jag Veriis och Emil, först gick vi upp där på jobbstället, men tanten blev tjurig, haha hon ba fråga os vem vi har som handledare och grejjer, så vi sa att vi hade Anna, hon ba stora eller Anna som är liten? hahah då fattade hon nog att vi ljög:P så vi gick därifrån.



Istället blev det att gå till donken och äta =) 
Efteråt skulle jag egentligen ha prov i elektronik, men läraren vägrade ;O
Jaja sen blev det hem och sova för ja var så himla trött..

Puws!

Speciell inlägg till Jennie ;)

HAHA, det här är ett speciellt inlägg bara till dig Jennie, bara för att göra dig lite avundsjuk;)

Idag när vi slutade skolan och skulle gå hem satt jag på pingisbordet och snackade med kristian, charlie, robin å de. sen tar de av mig mina klackskor och lägger de uppe på fönstret, osså går rektorn  förbi och ler gulligt som han brukar göra(A) Han tar mina klackskor och kommer med de till mig ;) haha värsta cindrella berättelsen ju! å sen jag bah sa ett blygt taack (A) och han log med sitt charmiga leende .

Hahah ofta inte göllit ;)

PussPuss

tisdag

Hej Hej , ja nu var man hemma då, riktigt dryg dag i skolan. Gjorde inga redovisningar alls, jag hade läst på och blivit stressad i onödan alltså. Istället blir det på torsdag, lite skönt endå så man hinner kolla det en sista gång. Iallafall så mådde jag dåligt under svenska lektionen, som tur är smsar vera, och vi träffas för att gå och äta på Amore ;) Ivan är en riktig ängel och bjöd självklart;)

Sen blev det mer lektioner å så. Imorgon verkar det vara en soft dag, fattar inte bara hur vi kan ha digitaltskapande i mer än tre timmar :O

Jaja nu ska jag plugga till elektronik provet som jag har imorgon.

Pusskram!

18:30

HejHej bloggen!

Ja nu kom jag hem från skolan, det var jätte kul på siste lektionen då vi fick fortsätta med våran film. Och någon gillade visst att visa sig lite mer ;)

Imorgon ska jag ha två muntliga framföranden, i databashantering och sen har vi svenska nationella provet. Temat är "Engagemang och påverkan" och nu ska jag börja förbereda talet. Sånt är svårt! specielt för mig som inte kan komma ihåg något utantill.

Nu ska jag bara ladda lite med mat å så, mammsen gör något riktigt gott luktar det som.

Pusshej ;)

Måndag

Lalala jag är en måndagsbarn (A) haha rolig låt va?

Hej älsklings bloggen,
Nej usch va tråkit sitter på programeringen och fattar ingenting, gör bara som han säger:P
Snart slutar lektionen och då är de lunch, och jag är jätte hungrig! vi får hoppas på något gott. Sen är jag riktigt sugen på en smoothie, det skulle va jätte gott med blåbär och kokos (A)

Måste också säga att jag fick 45 läsare igår, Det är jätte roligt att det är så många som läser min blogg.

Ne hejsvejs ska dra nu!


Shopping

Ja det blev en snabb runda till stan, och med mig hem fick jag dessa. As söta trosor från new yorker och ett nagelack, färgen på lacket är mer glittrigt än på bilden :)






Outfit

Ett sött linne, ett par höga jeansshorts, klackskor och en snygg väska, vad mer behövs en varm vårdag? jo kanske lite värme bara (A)

Alla kläder kommer från Topshop ♥ kika in där, det finns massor av fina saker!


Söndag

Godmorgon på denna söndag, ligger fortfarande i sängen orkar knappt ta mig upp på grund av huvudvärken:(
Lillebror kom upp med ett glas mjölk till mig, supergulligt av han. Å nu så ligger man och glor på tyra banks show.

De visar kvinnor som är äckligt shopping beroende. jovist är shopping det roligaste som finns. men i vissa fall går det överstyr, och det är när man har 60,000$ skulder att betala.

Annars är det bara och ta det lungt resten av dagen och hoppas på att man blir frisk tills imorgon.
Föresten! har ni sett vilket underbart väder det är, sommaren är ju här snart;)


Aja nu ska jag väll ta och plugga lite och göra klart sånt man ligger efter med.


Puss å hej!



Godmorgon

Ja idag är det lördag, orkar inte göra något specielt. Så det blir att ta det lungt hela dagen för mig. Rätt skönt faktiskt. Dagen börjar med att man vaknar, gör frukost med mamma och lite mys. Så snackar vi en massa om allt mellan himmel och jord. hahah de va ju länge sen vi snackade sådär. Killar, saker som hänt, kläder ja allt möjligt. Och sen satt vi och surfade på min dator, så hitta vi en sida med modell killar xD Och då vaknade mamma riktigt till ;) Vi såg en kille som såg ut precis som F! Grrr.  Tänk att vi har samma smak på killar också.

Sen hjälpte jag till att duka av så snackade vi ännu mera. Igår hade hon sett en tjej med kortkorta shorts, osså hade en annan tjej snackat bakom ryggen på henne om att hon såg ut som en hora i de kläderna. Själv skulle jag aldrig säga så, istället för att snacka bakom ryggen på henne, så skulle jag gå och snacka med henne. Kanske säga att hon borde mer kläder på sig eller nåt sånt.

Nu tänkte jag göra lite läxor och sånt, jojavet det är riktigt dryg på en lördag :/ men jag har massor att göra så. Sen är jag fortfarande sjuk, Dumma huvudvärk som aldrig försvinner!

Jaja nu blir det musik och plugg!


Pusshej





Always remember the compliments you received. Forget about the rude remarks.


Fredag!

Ja idag så vaknade man riktigt tidigt, fixade mig å så och sen gick till busshållsplatsen. Skulle få skjuts av Veras föräldrar, eftersom jag skulle följa med henne på rättegången. haha skit roliga föräldrar du har gumman. Efter rättegången skyndade jag mig ill skolan, fan va mycke frånvaro man har då :( måste verkigen skärpa mig nu. Hann iallafall till lunchen, men endå så blev det ingen mat för jag mådde så himla dåligt. Efter det så spelade grabbarna CS och då ville de ha massage , haha . Ja det är ju jätte kul att massera killar ! ;)

Efter det så hade man elektonik, usch på de. Lars blev nog lite arg på mig också eftersom jag inte gjorde så mycket. Jag förstår ju ingenting så jag frågade om hjälp, han kunde själv inte ens det! ucsh och fy på skolan, börjar verkligen tröttna nu..men måste hålla ut ett år till.

Sem var det äntligen dags att sluta och åka hemmåt, fy vad ont jag har i fötterna efter att ha använt de nya skorna idag. Menmen man börjar nog vänja sig efter ett tag. 

Nu blir det att ta de lungt resten av dagen, vad händer i helgen då folk?


Some love one, some love two. I love one, and that is you. <3


Godmorgon!

Nu har jag vaknat och fixat mig, väntar tills  klockan blir 9 för att pallra mig till skolan.  Har en sån j***a huvudvärk! Och det känns som att jag har feber :/  Igår fick vi också nya scheman, de ändrar schema hela tiden ju :(  Vet inte hur de tänker men ofta man kan börja 8:30 och sluta 16:30 varenda dag? Vem orkar med det liksom? Plus att man har så korta raster också. Jobbig Jobbigt!

Har ni sett att solen har tittat fram igår ;) riktig schteeeek väder asså, våren är här! Ja man kan ju knappt vänta tills det blir wonderbart sommarväder. Nu är det dags att ta fram solglasögonen folk!

Själv har jag mina enkla men söta från H&M.


Onsdag 18:e mars

Ja vad händer en onsdag som denna då? Jo inte så mycket förutom plugg, huvudvärk, tabletter och nässpray!

Idag vaknade man riktigt tidigt också, vill ju inte komma försent och få massa frånvaro. Iallafall så hade vi samma tråkiga lektioner som alltid. På multimedian började vi filma idag, haha det va jätte kul, jag fick sminka å så^^ Tråkigt att det blåste så mycket och förstörde värmen (A)

Sen så gick vi tillbaka till skolan och skulle ha fler lektioner, orkade inte alls så jag la mig i soffan istället. Jobbade lite med johanna tills chrille kom och ville gå till donken. Klart man följer med. Vi köpte en glass och delade (någon gillar att bli matad) hahah.

Sen gick vi tillbaka till skolan så mådde jag illa å så, vad är det som alltid gör en glad? jo, VERA! haha. Så gick vi och åt mat först, sen gick vi till det dyraste stället i västerås som säljer choklad och sånt, 70 spänn för en liten bit :O Iallafall så blev vi bjudna på en varsin chokladbit, det var ju gott oxå! Osså köpte vi en blåbärssmoothie, så himla gott var den! Synd att det var ett litet glas då.

Efter de gick vi tillbaka till våra skolor, sen gick jag ner på stan och skulle köpa ett par skor. Mitt kreditkort fuckar så det blev inga. La undan de tills imorgon istället^^


Nu så sitter jag och skriver på mitt PM, Nationella i Svenska B som handlar om temat "enangemang och påverkan" . Lyckades skriva ganska bra faktiskt. Få se vad läraren tycker imorgon.

Här kommer lite bilder från dagen..











Tisdag

Shululu
Då ska vi skriva en hel berättelse haha, needå men erkänn ni älskar det jag skriver;)

Idag så vaknade man tidigt, fixa sen skolan, riktigt drygt när man är lite sjuk å så, men nu är det tillåme värre! Iallafall så var det chill i skolan. tog de lungt hela dagen bara, sen kom Emma, my bitch och hälsade på, vi prata lite, taffsa lite hahah och sen kom veris och hälsa på oxå då blir det lite mer fart hahah ;P Vi hade kul iallafall:)

Sen hade vi multimedia och då skulle vi ta kort på några hus som vi ska ha med i våran film, riktig stek väder var de oxå:D Sen köpte vi cola för det är så jefla gott (A) sen gick vi tillbaka och tråkade resten av lektionen.

Nu sitter jag i brorsans säng, han är tråkig så jag försöker va lite social och chattar me folk:) Chrille camar och freddo är en sötnos! <3 och jag är trött på att vara sjuk, kan ju knappt andas in genom näsan:(

aja nu ska jag "plugga" lite till elektronik provet som jag ska ha imorgon^^

bjuder en bild på chrille och hans söta hund :)


Pussåhej leverpastej



Svar:

Såg att jag glömde skriva vart jag hade köpt läppstiftet,och eftersom en anonym läsare undrade så säger jag nu att jag köpte den på MixOutlet,en affär som ligger på vägen hem :)


Spicey HOT HOT!

Idag så vaknade man riktigt tidigt, kunde inte sova alls för de var s åhimla varmt. Hade riktigt ont i huvudet oxå och kände mig varm. Men jag lyckades ta mig upp och började fixa mig, drog till skolan sen, som vanligt så har man ingen lektion så de blir håltimma, iallafall hade vi en lektion innan lunch. Efter det drog jag, Ivan och Vera till Spicey Hot, hahah min mat var jättegod medans idioterna beställde stark mat som ingen av åt xD Så jag är snäll och bjuder på min mat.



Efteråt gick vi tillbaka till skolan och som vanligt ingen lektion då heller.. Väntade tills vera slutade och hon kom förbi en stund. Sen gick hon för hennes mamma skulle komma. sen gick jag och bror runt lite på stan, Hittade ett ljusrosa läppstift, köpte den direkt eftersom jag har letat efter en så länge! Sen väntade vi på bussen för att åka hemmåt.

Stackars brorsan blir tagen av snuten när han står och leker med sin kniv hahah<3

Nu gör man inte så mycket utan tar det lungt bara och fixar lite med bilder =)

Pussåkram!

Lördag


Hejsan!
Då var de dags att sova snart, alltid skönt när man är jätte trött och ska lägga sig. Lättare att somna då. Ser även nu att lillebror sover så gulligt i min säng, haha. Vore taskigt att väcka han så han blir nog kvar till morgonen. Kan också tilläga att jag har ont i halsen, börjar bli sjuk igen :( Jag hatar att vara sjuk!
För övrigt har det inte hänt så mycket idag, fixat bloggen som ni ser, supernöjd nu! Sen så har jag nördat hela dagen med datorn min. Kollat runt lite å så på kläder och annat skoj.

Imorgon ska man vakna tidigt för att jobba, jämfört med idag så vaknade jag runt 14:30.. Ingen hemma så det var rätt skönt, kan man säga. Nu ska jag hoppa in under täcket och glo på en film eller nåt.

Godnatt pöss!


Hot Hot Hot!

Som jag sa igår så kommer det en bild på den snygga väskan jag fick av bror min!


Fredag

Äntligen fredag! Idag så började man 8:30, vaknade segt på morgonen haha. Tog mig till skolan och kom på att vi inte har nån lektion..Som tur så finns de roligt folk på skolan som är underhållande, som Tom :) efteråt hade vi prog. riktigt dryg lektion, gjorde inte så mycket kollade mest på skor istället. sen lärde mig ella hur man fixar bilder i photoshop, de blev jätte fint. Efteråt kom vera så gick jag och mötte henne. Sen gick jag, ella och vera från lektionen och sminkade oss. Jätte snygga blev vi haha;) Sedan hade vi lite skojj tills vi skulle ha idrott, gillar inte livräddningen, så de blev ingen lektion där heller.

Sen kom Jennie och vi hade tänkt att spääna på rektorn, men tyvärr var han inte där ;(  Så vi pratade lite och gick runt och skrev på tavlorna. Efter en massa slapp lektioner var det dags för elektronik, jätte kul när det bara var 4 personer på lektionen, ingen ide att stanna kvar, så jag gick oxå hem.

När jag kom hem blev jag riktigt överaskad! På mitt skrivbord låg väskan som jag älskar så mycket! Inuti låg det ett kort där det stog "Grattis på födelsedagen! En bror förlåter alltid.. / Ivan" så himla gulligt! var tvungen att springa och pussa han oxå (A)
Bild på min snygga väska kommer sen.

Nu så sitter man och snackar med en riktig sötnos! puss på dig gullet <3

Tack för en rolig dag mina brudar och boys<3






Fika med Jennie

hej hej gullungar<3
Idag så började man 8:30, fixa sig snabbt och gå till bussen. Väntade på vera så tog vi samma buss. Haha igår hade vi jättekul, ivan tog kort på oss och det blev mycket skratt gumman<3 Vi var även och åt på subway  med Noor och Reber, de va väll gott.



Idag har vi även prov i elektonik, önkar att man kunde förstå lite mer på den lektionen :( Men bara för att jag inte kan ska jag inte gå på den lektionen.. På lunchen ska jag träffa Jennie, som kommit hem från tyskland. Jätte kul! vi ska prata och fika:)



Nu så sitter man på en tråkig lektion då, multimedia :S Vi håller på med en film. Bredvid mig sitter Johanna och nördar med tetris ;) Och på andra sidan har vi Chrille som nördar sig med CS.

Puss!



söndag!


Japp då var helgen slut, back to school imorgon! lite srt men så ere. Osså har man fixat naglarna och klippt lite på håret så det ser finare ut nu^^ . Har även fåttt tillbaka min kära mobil som har varit på lagning, det var inget fel på den förutom att de har bytit displayen. Nu funkar den som den ska iallafall.

På morgonen fick man vakna tidigt igen då, fixa sig snabbt och dra till jobbet! haha ibland träffar man på riktigt sjuka människor kan jag lova. Iallafall så drog jag hem sen och pluggade lite.. Tack mina nördar som underhåller mig och gör vardagen lite roligare (A) och en stooor puss till F :) <3

Nu ska jag dricka lite vatten för det känns så j***a torrt i munnen, inte kul. Sen blir det nog att glo på tv:n och somna..

Pusshej så ses vi imorgon brudar och pojkar

torsdag 4 mars (sen inlägg)

Hej söta människa! här kommer ett sent inlägg från torsdags, har förmodligen glömt att skriva då. Men iallafall så var det en rolig dag i skolan, kanske för att de flesta lektionerna var lärarfritt? Efter lunchen kom bebis till mig med sin wille :)  haha så dum som jag är brukar jag alltid åka ner med hissen medans de är påväg upp? xD haha  . Men vi hade bestämt att vi skulle fixa hennes blogg! efter en stund kom en kompis till wille. De tyckte nog att vi var sega, så de ville dra efter en stund. När vi var klara gick de och jag gick tillbaka till min lektion.

Efter lektionen ringde roni, så vi pratade i nästan en halvtimme. haha han sjöng blå blå för mig ;P (killen borde ju söka till idol!)

Sen vill jag också säga att man inte ska lita på vem som helst, orka ljuga om vem man är, orka säga ett nytt namn för varje person man träffar? värför inte vara ärlig och säga vad man heter?

Puss och Hej från lilla mej =)



Här är även en bild från onsdags då jag va på saffets med Vera, mys med dig gumman<3


Lördag

Shululu!
Då har man vaknat för ett tag sen och som ni ser så har jag hållit på med en ny design till bloggen. Gillar den här mer än den förra.
Igår så blev det en mys kväll med film! Föredrar hellre lungna helger. Nu finns det nog inte så mycket mer att säga om min tråkiga dag.

Btw så har den här fina tröjan kommit in på Gina, blir nog att köpa den snart också! Sen så finns det mycket mer fint inne på H&M.



(Anteckna även att min sötis har skaffat en blogg! Verilicious.blogg.se ) BESÖK!


Shoo!



Äntligen fredag och äntligen klar med allt plugg, nästan iallafall. Idag så har det varit en vanlig dag iskolan med alla roliga killar och mina tjejjor. Efteråt kom jag hem och lagade mat till mig och mammsen, så åt vi tillsamans.
Nu sitter jag i soffan och glor på cops, fan va alla langar narkotika (A) ja senare så ska jag väll bara ta det lungt och så, och sen hitta på något annat.

Puss kram


Trökiiis dag idag då

Börjar med att säga grattis til Tom som blir en stor pojke, 17 bast! ;D <3
Igår var det helt okej, mumsig tårta och massa presenter, fick bla. massa pengar, lite kläder och smycken ( en gullig ring från lillebror och en parfym)<3

Weeiii give me da' cake biatch!

Yess som ni läste på rubriken^^ Idag är det min dag, jag fyller 17!  hihi grattis till mig.
För övrigt så sitter jag bara i skolan och vänar på att lektionen ska sluta, sen blir de presenter och money and cake!
På lunchen åt jag med verish<3 du ska veta gumman att jag finns här för dig, när som helst du vill prata! Sen gick vi snabbt till stan och jag köpte ett läppglans och solpuder, (man blir ju så mycket finare då (A) . )
Nu ska jag göra andra saker som att inte plugga!, haha usch va tråkit med samhällskunskap.



Pussar och kramar!

RSS 2.0